Jastuci za kerovce, šetnja i Advent – sve u jednom danu!

Post prenosimo sa FB stranice Udruge Zeleni klik :)

Kakav dan jučer!
Već i ptičice na grani znaju da korisnici Prihvatilište za beskućnike Gradskog društva Crvenog križa Zagreb vole životinje i vole im pomagati. Osim što hrane i paze mace koje žive u blizini Prihvatilišta, čuvaju jabuke od užine kako bi počastili terapijske konje Udruga Flyer , oni su na radionicama šivali jastuke i izrađivali igračke za pse bez doma koji se nalaze u Azilu u Osijeku.
#ljudibezdomazapsebezdoma
Zahvaljujući Snježani iz udruge Plava Šapa , jučer smo se uputili u Azil Osijek-volonteri upoznati, nahraniti i prošetati “peseke” i donijeti im ono što smo u proteklim mjesecima pripremali i sakupili za njih.
Za šivanje jastuka, posebno zahvaljujemo Marini iz Centar mladih Ribnjak i svim polaznicama radionica koje su neumorno radile
Duga je lista zahvala za sve koji su sudjelovali! Hvala Osnovna škola Horvati Udruga Mladih Umjetnika “UM”
Svijet putovanja.
Nakon obilaska azila, šetnje i ručka (mljac vege sarma) posjetili smo osječki centar grada, katedralu, Advent, pozdravili rijeku Dravu i pomalo promrzli ukrcali se u naš minibus za Zagreb.
Divno iskustvo koje vrijedi ponoviti!

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>