Članstvo

Plave šapice

Svatko tko na bilo koji način pridonosi radu Udruge i ostvarenju njezinih ciljeva smatra se plavom šapicom i svatko nam je dobro došao, što ipak ne znači da pri učlanjenju nećemo poštovati neke formalnosti.

 

Članstvo i članarina

Postoje tri vrste plavih šapica – redovni, podupirući i počasni članovi. Među počasne članove ubrajaju se svi koji su posebno zaslužni za razvoj Udruge, a svi ostali najprije se primaju u podupiruće članstvo te postaju redovnim članovima nakon godinu dana aktivnog sudjelovanja u radu Udruge.

 

Kako postati plava šapica

Za podupiruće članove:
Ispunite zahtjev  i pošaljite ga. Pošto primite odgovor o prijemu u članstvo, uplatite iznos od 60 kuna na naš račun (50 kn za članarinu + 10 kn za troškove izrade iskaznice)  i poštom ćete primiti iskaznicu.

Za redovne članove:
Ispunite zahtjev  i pošaljite ga. Pošto primite odgovor o prijemu u članstvo, uplatite iznos od 110 kuna na naš račun (100 kn za članarinu + 10 kn za troškove izrade iskaznice)  i poštom ćete primiti iskaznicu.

Članarina je plativa u dva obroka – prva polovica odmah, a druga do kraja godine. Za ovu godinu u tijeku je akcija koja će vas možda zanimati.

Comments are closed.