Kako možete pomoći

Prijatelji i pokrovitelji

Želite li podržati naš rad novčanom donacijom, uz redovno članstvo možete postati i prijatelj Plave šape (kao fizička osoba odnosno pojedinac) odnosno pokrovitelj Plave šape (kao pravna osoba), a Plava šapa će vam za takvu donaciju uputiti pismenu zahvalu.

Dapače, čak i ne morate biti naš član, a ni donacija ne mora biti novčana svaki je oblik pomoći dobrodošao i bit će sa zahvalnošću prihvaćen.

Evo koje vam se mogućnosti nude.

  • Kao pojedinac, možete nam povjeriti da pokrivače ili jastuke, hranu za pse i mačke, ogrlice i povodce koji su vama nepotrebni proslijedimo nekom skloništu ili udruzi koji zbrinjavaju životinje.
  • Kao tvrtka ili poduzeće, želite poslovnim partnerima za Božić i Novu godinu odnosno za bilo koju drugu prigodu darovati nešto posebno: učinite ih donatorima! Uplatite donaciju na račun Udruge Plava šapa, a mi ćemo vašem poslovnom partneru poslati zahvalnicu za donaciju.
  • Radite li u nekom ministarstvu čija nadležnost obuhvaća naše djelatnosti ili ih se dotiče, javite nam se i pomozite nam savjetom i uputama kako bismo što prije i što uspješnije počeli s podnošenjem prijedloga za izmjene i dopune relevantnih propisa.
  • Ako ste pak zaposleni u komunalnoj ili veterinarskoj inspekciji, javite nam se – mi možda ne shvaćamo s kakvim se problemima vi susrećete, ali bismo vam rado pomogli svojim sugestijama i saslušali vaše kako bismo zajedno pridonijeli rješavanju tih problema.

Odlučite li se pak na novčanu donaciju, molimo vas da u našem Statutu pogledate u članku 9 popis naših djelatnosti te da pod svrhom uplate navedete za što biste htjeli da se vaš novac upotrijebi.

 

POKROVITELJI

Croadria - Quality hosting

 

Comments are closed.