Grad Zagreb podržao novi projekt Plave šape

Kvalitetu projekta izrade brošure s cjelovitim informacijama o simptomima, načinima na kojima možemo pomoći oboljelom od Alzheimerove bolesti, novim metodama rada s oboljelima te mjerodavnim institucijama, prepoznali su i u Gradu Zagrebu te nam sufinanciraju izradu brošure.

U izradu brošure uključili su se neki od naših najvećih stručnjaka u području rada s oboljelima od Alzheimerove bolesti: prim. dr. med. i doc. dr. sc. Ninoslav Mimica, potom dr. med. Nataša Klepac te djelatnici domova uključeni u rad s oboljelima (ravnatelji, socijalni radnici, medicinske sestre…) pa čak i sami korisnici domova.

Vjerujemo da će ova brošura olakšati mnogima traženje prijeko potrebnih informacija o Alzheimerovoj bolesti te da će Plava šapa nastaviti s ovim i drugim sličnim projektima i suradnjama u budućnosti, uz pomoć Grada Zagreba i svih koji nas podržavaju već niz godina.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>